Skip to content Skip to footer
0 items - €0.00 0
Ontwerp zonder titel (3)
0
Wijnbrigadiers!
293445110_449784547188399_5469411652610842300_n
Ons verhaal

Wij maken wijn fun & begrijpbaar!

Ons doel is om jou nog meer te laten genieten van een glas wijn. Dit doen we door wijnkennis toegankelijk te maken met ons zelf-ontwikkeld wijnspel en door onvergetelijke tastings te bieden. We werken énkel met lokale partners die we kennen.

Jolein Van Eyck

Founder

Deze spring-in-het-veld houdt van haute cuisine, Belgische mode en rondreizen door Azië. De passie voor wijn kreeg Jolein van haar vader mee en zit ondertussen in haar WSET3! 

Jolein startte de Wijnbrigade in 2021 en organiseerde honderden workshops voor enthousiaste wijnliefhebbers! Met de komst van Margaux erbij willen we nog meer mensen laten genieten van een goed glas wijn!

Margaux Balemans

Sommelier

Best Junior Sommelier van België 2020, slechts 22 lentes jong maar gedreven door alles wat met wijn en dranken te maken heeft.

De eerste kneepjes van het vak kreeg ze met de paplepel mee van thuis en verbreedde dit met haar opleiding aan de hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge.

Later verfijnde Margaux die vaardigheden tijdens talloze werkervaringen bij o.a. sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Doorheen de week vind je Margaux in Durbuy waar ze samenwerkt met Wout Bru en Gianluca Di Taranto bij Sanglier des Ardennes.

onze voordelen

Uniek bij Wijnbrigade

Voor funky bon vivants

Wij nemen jou mee op ontdekkingsreis op een duidelijke en no-nonsense manier! Geen stoffige praatjes.

Door de Beste Junior Sommelier van België

Margaux is als beste, jongste sommelier van ons land (2020) jouw partner in wine!

Lokale helden

Wij werken enkel met Belgische partners die we kennen. Kwaliteit en passie staan bovenaan.

Gezien op

Wijnbrigade

Wij maken wijn
fun en begrijpbaar.